امام جمعه موقت شهرستان میناب عنوان کرد:
توسعه صنایع کوچک زمینه اشتغال را به همراه دارد
امام جمعه موقت شهرستان میناب در خطبه های نماز جمعه این هفته در میناب ضمن تاکید بر مشارکت سرمایه گذاران در ایجاد بنگاه های تولیدی گفت: ایجاد و توسعه واحدهای تولیدی کوچک علاوه بر اشتغالزایی به حرکت هر چه بیشتر چرخه اقتصادی کمک میکند.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی استان هرمزگان، حجت الاسلام سید باقر درخشان در دومین خطبه این نماز جمعه عنوان کرد: با توجه به پتانسیل های شهرستان میناب به ویژه در بخش کشاورزی سهم اشتغال در میناب باید افزایش یابد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه صنعت باید در میناب توسعه داشته باشد و جوانان باید از این اشتغال سهم داشته باشند افزود: اشتغال در میناب باید از افزایش یابد و این مسئله جز با توسعه و کار در صنایع کوچک امکان پذیر نیست.
در ادامه سید امیر امیری زاد مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان هرمزگان در صحبت های خود در نماز جمعه که برای نمازگزاران انجام شد ضمن تبریک روز حمایت از صنایع کوچک و تاکید مقام معظم رهبری بر تولید و فعال سازی و تقویت بنگاه ها و صنایع کوچک جهت افزایش اشتغال گفت: در این زمینه نیز دولت موظف است زمینه سازی و زیر ساخت های لازم را برای ایجاد بنگاه های کوچک که با مشارکت مردم شکل میگیرد فراهم و از آنها حمایت کند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه حمایت از سرمایه گذاری و توجه به ان نیز یکی از مسئولیت های دولت است افزود: در حال حاضر تعداد 25 شهرک و ناحیه صنعتی در استان وجود دارد که در آینده ای نزدیک تعداد 7 ناحیه صنعتی جدید نیز برای استقرار صنایع کوچک آماده سازی می شود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان هرمزگان تصریح کرد: از این تعداد ناحیه و شهرک تعداد هزار و 284 طرح صنعتی در شهرک ها و نواحی مستقر هستند که تعداد 485 طرح به بهره برداری رسیده که اشتغالی برابر با 7هزارو 200نفر را به همراه داشته است.
امیری زاد با اشاره به افزایش میزان اشتغال با راه اندازی طرح های جدید صنعتی در استان گفت: با به بهره برداری رسیدن مابقی طرح های صنعتی، شاهد اشتغال 16هزار نفری در سطح شهرک های صنعتی خواهیم بود.
وی یاداور شد: هم اکنون در شهرستان میناب سه شهرک به بهره برداری رسیده وجود دارد که یک شهرک در حال ساخت در منطقه هشت بندی نیز به زودی به اتمام رسیده و به تعداد شهرک های صنعتی در این شهرستان اضافه میشود.
این مقام مسئول در خصوص طرح های صنعتی در شهرستان میناب عنوان کرد: تا کنون در شهرستان میناب 149 طرح در شهرک ها مستقر شده اند که از این تعداد 43طرح به بهره برداری رسیده اند واشتغالی برابر 900 نفر را ایجاد کرده اند.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان هرمزگان تشریح کرد: با به بهره برداری رسیدن دیگر طرح ها شاهد اشتغال دو هزار و 100 نفری در استان خواهیم بود.
امیری زاد با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر خنثی سازی تحریم ها و راهکار مقابله با ان گفت: به جرات میتوان گفت مسیر مقابله با تحریم ها و افزایش سرعت چرخه اقتصاد ایجاد تولید در زمینه های مختلف است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه افزایش تولید ناخالص داخلی در کشور میتواند فشار های اقتصادی بر کشور را کاهش دهد تصریح کرد: مزیت ایجاد صنایع کوچک سرعت در راه اندازی و به بهره برداری رسیدن ان است همچنین نسبت سرانه ایجاد هر شغل در صنایع کوچک و متوسط بسیار پایینتر از سرانه ایجاد شغل در صنایع بزرگ است از اینرو مشارکت سرمایه گذاران میتواند بسیار تسهیلگر و کارآمد باشد.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان هرمزگان بیان کرد: به دنبال ایجاد توازن زیر ساخت های صنعتی در کل استان هستیم که در همین راستا در تمامی شهرستان های استان موفق به ایجاد شهرک و یا ناحیه صنعتی شدیم.
امیری زاد با اشاره به اینکه پتانسل های خوبی در شرق استان برای سرمایه گذاری و ایجاد بنگاه های تولیدی وجود دارد افزود: در گذشته زیر ساخت مناسب و یا به اندازه کافی برای ایجاد واحدهای تولیدی نداشتیم اما به همت مسئولین این زیر ساخت برای سرمایه گذاران محیا شده است.
وی خاطر نشان کرد: امروز در کشور بیش از 800شهرک صنعتی و بیش از 80 هزار واحد صنعتی وجود دارد که سهم قابل توجهی در اشتغال دارند که ازاین میزان 92 درصد واحد های صنعتی در حوزه صنایع کوچک هستند که 43% سهم اشتغال کشور را شامل میشود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان هرمزگان با تاکید بر اینکه توسعه صنعتی در شهرستان یکی از اولویت های شرکت شهرکها است بیان کرد: در حوزه پتروشیمی به دنبال ایجاد یک قطب پتروشیمی در شهرک صنعتی میناب هستیم که اشتغالی نزدیک به 250 نفر را ایجاد خواهد کرد.
امیری زاد در پایان سخنان خود بیان کرد: باید با سرمایه گذاری و تشویق سرمایه گذاران برای ایجاد طرح های صنعتی در آمد و اشتغال را افزایش دهیم همچنین با شناسایی پتانسیل ها در شهرستان ها مانند کشاورزی در میناب و سرمایه گذاری در انها میتوان حلقه های مفقوده در چرخه تولید را پیدا و به ایجاد صنایع تولیدی کمک و ارزش افزوده را افزایش داد.
نظر دهید